We begrijpen het. Zodra u de magische BodyGuard™ bodygroomer bezit, wilt u meteen aan de slag met uw gloednieuwe coupe.
Maar niet zo snel! Want je schaamhaar goed scheren is één ding: wij verheffen het tot een kunst. Daarom geven we je graag wat inzichten over hoe je je BodyGuard™ het beste kunt gebruiken.


STAP 1: LAAD DE BODYGROOMER VOLLEDIG OP
Beste Bodygroomer mannen
Zonder de Lifestyle Grooming Trimmer geen mooie ballen, maar zonder stroom geen Lifestyle Grooming trimmer.

Om u te helpen bij het opladen heeft de BodyGuard™ een handig display dat aangeeft wanneer de trimmer is opgeladen (99%) en klaar is om te gaan.

Let op. Bij ontvangst van uw bestelling is onze BodyGuard™ slechts gedeeltelijk opgeladen: laad de trimmer de eerste keer voor gebruik volledig op.


STAP 2: LANGZAAM EN REGELMATIG WINT DE RACE
Hoe schaamhaar scheren
Laat u niet afleiden door uw telefoon, haast of verplichtingen en maak van uw bal scheren een evenement. Neem echt een rustig moment voor jezelf om je ballen de tijd en aandacht te geven die ze verdienen.

Dit komt het verzorgingsproces ten goede en voorkomt pijnlijke en enigszins gênante ongelukjes.


STAP 3: MAAK ZE WARM
beste bodygroomer 2022
Het verzorgen van je schaamhaar doe je het beste onder een warme douche. Dit heeft zo zijn voordelen.

Het maakt je schaamhaar zachter en je balzak heerlijk ontspannen. En ontspannen ballen zijn bij het scheren belangrijker dan je denkt. Want hoe lager je vrucht hangt, hoe makkelijker het is om alle hoekjes en gaatjes te bereiken.

Tip: Was eerst wat je normaal onder de douche wast en bewaar het trimmen als laatste stap. Zo heeft je scrotum de meeste tijd gehad om te ontspannen.


STAP 4: GEBRUIK OP DE JUISTE MANIER
Schaamhaar trimmen
Het gebruik van onze BodyGuard™ is gelukkig geen raketwetenschap. Er zijn maar twee manieren om onze ballontrimmer te gebruiken: de juiste manier en de verkeerde manier.

Hoe gebruik je de trimmer niet? Door het scheermesje direct op de huid te plaatsen. De plooien van je huid kunnen tussen de mesjes komen en elke man die ooit gevochten heeft met een rits weet hoe dat voelt.

Geen enkele echte meestertrimmer legt de zilveren kant plat tegen de huid met de mesjes naar boven. Zo is er een veilige bufferzone tussen je ballen en de keramische mesjes, net als Noord- en Zuid-Korea ;).


STAP 5: TREK JE HUID STRAK EN SCHEER IN DE JUISTE RICHTING
Manscaped
Om het goed te doen, trek je je huid strak op de plek waar je scheert. Zo komen de haartjes wat meer omhoog en is het scheeroppervlak gelijkmatig.

Trek een klein stukje van je huid strak, knip dat stukje af en herhaal tot het gazon netjes is. Scheer overigens nooit tegen de haarrichting in, maar altijd met de haarrichting mee.


STAP 6: DE MOEILIJKE PLEKKEN
Ballen scheren
Ons scrotum is geen Sudoku puzzel, maar je zult merken dat er een paar plekken zijn die moeilijker te trimmen zijn. Voornamelijk die waar je goedje het grote opperhoofd ontmoet.

Hier raden we je aan het over een andere boeg te gooien. Trim niet, maar ga over op zweven.

Pak de haren vast die u wilt trimmen, trek eraan zodat er wat afstand is tussen uw balzak en laat de BodyGuard™ de plukjes haar soepel wegknippen.

STAP 7: MAAK HET SCHOON
Hoe gebruik je een bodygroomer voor schaamstreek
Als u klaar bent met de verzorging en tevreden bent met het resultaat, is het een goed idee om de BodyGuard schoon te maken.

Klik het mes van de kop, laat water door de waterdichte trimmer lopen en zorg ervoor dat alle hoekjes en gaatjes haarvrij zijn.

Tot slot bergt u uw Lifestyle Grooming trimmer met veel liefde en zorg weer op in uw badkamerkastje.

Wij willen alleen het beste voor uw ballen!