Hoe lang duurt een terugbetaling?
Wij doen ons best om retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van uw retour in ons magazijn verwerken wij deze binnen 10 werkdagen. Op uw track en trace die u bij uw retourzending ontvangt, kunt u zien wanneer het pakket in ons magazijn is aangekomen. Vanaf dat moment gaan de 10 werkdagen in. Nadat de terugbetaling heeft plaatsgevonden, ontvang je hierover bericht. Houdt u er rekening mee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op uw bankrekening.

 

Welke betaalmethode's bieden jullie aan?

U kunt betalen met Ideal, Paypal, Mastercard, Visa, Maestro, Belfius en Bancontact.

Ontvang ik na mijn bestelling een orderbevestiging?

Onmiddellijk na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat het bestelnummer (bestaande uit 5 cijfers), het besteloverzicht en het verzendadres.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling buiten de retourperiode wil retourneren?

Denk eraan dat u uw retourzending binnen de periode van 14 dagen vóór het verstrijken van de retourtermijn aanlevert. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan bieden wij u de mogelijkheid om het product te ruilen voor een vervangend product of een tegoedbon. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

 

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Helaas kunnen wij de gegevens van uw bestelling niet meer wijzigen nadat deze geplaatst is, aangezien wij uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verpakken. Als het artikel niet past of naar wens is kunt u het gemakkelijk retourneren via ons retour portaal.